Viikkopelit

                                                                                                                                                                                                                              päivitetty 24.5.2017

Joen Beach Volleyn viikkopelit järjestetään keskiviikkoisin klo 18.00 kesäkuun alusta elokuun loppuun. Tämän kesän ensimmäiset viikkopelit ovat 7.6.2017. Ilmoittautuminen on paikan päällä klo 17.45-17.59. Viikkopeleihin et tarvitse paria, sillä ilmoittautumisen umpeuduttua pelaajat jaetaan 4 pelaajan lohkoihin. Viikkopelit pelataan miesten verkolla. Mikäli lohkoja on yli neljä, erät pelataan vuorotellen toisten lohkojen kanssa. Viikkopeleihin voivat osallistua Joen Beach Volleyn jäsenet.

Lohkoissa pelataan kunkin pelaajan kanssa yksi erä (yhteensä 3 erää) ja lasketaan henkilökohtaiset +/- pisteet. Lohkot muodostetaan ranking-listan mukaan. Pelaajan ranking määräytyy kahden edellisen viikkopelin perusteella ja uudet pelaajat aloittavat alimmasta lohkosta tai yhteisellä sopimuksella tason mukaan. Kun erä on pelattu, käydään kunkin pelaajan +/- pisteet merkkaamassa tulospaperiin. Lopuksi lasketaan sijoitukset lohkossa. Sijoituksen ja +/- pisteiden mukaan pelaajat saavat ranking-pisteitä ja mahdollisesti liikkuvat listalla ylös- tai alaspäin. Viikkopelien jälkeen monet jäävät vielä pelailemaan ylimääräisiä pelejä, joita ei enää lasketa tuloksiin.

HUOM! Viikkopeleissä pistekatto on 21 (eli kahden pisteen eroa ei tarvita) ja näin tulokseksi voi tulla 21 - 20 ->  +/-1.