Viikkopelit

                                                                                                                                                                                                                              päivitetty 7.5.2023

Kesän 2023 viikkopelit 

Viikkopelejä pelataan toukokuun lopulta elokuun loppuun.

-naiset 23.5. alkaen tiistaisin klo 18.00

-miehet 24.5. alkaen keskiviikkoisin klo 18.00

Ilmoittautuminen on paikan päällä klo 17.40-17.55. Viikkopeleihin et tarvitse paria, sillä ilmoittautumisen umpeuduttua pelaajat jaetaan 4 pelaajan lohkoihin. Viikkopeleihin voivat osallistua Joen Beach Volleyn jäsenet, joiden jäsenmaksu on kunnossa. Vieraat ja paikkakunnalla lomailevat pelaajat voivat osallistua viikkopeleille kertamaksulla (5€). (ks. Toiminta -> Liity jäseneksi)

Rankinglistan mukaan muodostettavissa 4 pelaajan lohkoissa pelataan kunkin pelaajan kanssa yksi erä (yhteensä siis 3 erää) ja lasketaan henkilökohtaiset +/- pisteet. Pisteet käydään merkkaamassa jokaisen erän jälkeen tulospaperiin (esim. erä on päättynyt 21 - 18, jolloin voittajille merkitään +3 ja häviäjille -3) ja lopuksi lasketaan sijoitukset lohkossa sekä kertyneet rankingpisteet. Pelaajan ranking määräytyy kahden edellisen viikkopelin perusteella (sijoitus ja saatujen +/- pisteiden määrä nostavat tai laskevat sijoitusta). Ensimmäistä kertaa osallistuvan tulos tuplataan.  Mikäli lohkoja on yli neljä erät pelataan vuorotellen toisten lohkojen kanssa. Vuorotellen pelataan myös tilanteessa, jossa pelaajamäärä ei ole neljällä jaollinen: tällöin täytepelaaja tulee seuraavasta lohkosta.

Viikkopelien jälkeen monet jäävät vielä pelailemaan ylimääräisiä pelejä, joita ei enää lasketa tuloksiin. Tuloksiin ei myöskään lasketa täytepelaajana pelattuja (tilanne, jolloin yhdessä lohkossa on 1-3 pelaajaa ja seuraavan lohkon pelaaja pelaa vuorotellen kahdessa eri lohkossa) eriä.

HUOM! Viikkopeleissä pistekatto on 21 (eli kahden pisteen eroa ei tarvita) ja näin tulokseksi voi tulla 21 - 20 ->  +/-1. 

             Ensivalinnan (pallo/vastaanotto/puoli) saa kussakin erässä tehdä joukkue, jossa lohkon ykkösenä oleva pelaaja ei pelaa. Aloituspalloa ei siis pelata.

             Puolet vaihdetaan normaalisti jokaisen 7 pelatun pisteen jälkeen.

 

Kesän 2023 muut vakiovuorot:

Torstaisin biitsiklnikka klo 17-18, harjoitellaan yhdessä viikoittain vaihtuvia teemoja opastetusti

Torstaisin sekavuoro klo 18-20