Liity jäseneksi

                                                                                                                                                                                                                  päivitetty 23.5.2022

Joen Beach Volleyn jäsenenä saat...

  • pelata seuran kentillä ja käyttää pelivälineitä 
  • osallistua seuran viikkopeleihin sekä muihin jäsentapahtumiin
  • alennusta seuran järjestämistä turnauksista ja seuran välittämistä asusteista
  • uusia pelikavereita

Jäsenenä myös...

  • hyväksyt seuran toimintatarkoituksen ja säännöt
  • opastat uusia jäseniä
  • huolehdit kenttäalueen kunnosta sekä välineistä

                
Joen Beach Volley -seuraan liittyminen:
                                
Halutessasi liittyä jäseneksi, lähetä jäsenhakemus osoitteeseen hallitus@joenbeachvolley.fi. Kerro hieman itsestäsi, harrastustaustastasi ja miksi haluaisit liittyä seuraan. Mainitse myös mahdolliset 'suosittelijat' ( = tuntemasi JBV:n jäsenet). Hakemukseen tulee laittaa myös yhteystiedot (sähköposti, puhelinnunmero) ja alaikäisillä syntymävuosi sekä maksajan tiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero). Jäseneksi päästäkseen tulee sinun hyväksyä seuran toimintatarkoitus ja säännöt. Kerro hakemuksessasi myös, saako sinut lisätä seuran whatsapp-ryhmiin (miehet / naiset, seka). Ryhmissä sovitaan peleistä ja niihin tulee infoa esim. viikkopeleistä ja muista tapahtumista.

Kun hallitus on käsitellyt liittymispyyntösi, voit maksaa vuosimaksun. Maksun kirjauduttua tilille jäsenyys astuu voimaan ja tästä muutaman päivän kuluessa saat sähköpostiisi kenttien ovikoodin. Liittymisvuonna maksu on 45€ (liittymismaksu 20€, jäsenmaksu 25€) ja seuraavina 25€/vuosi. Alle 18-vuotiaille puoleen hintaan.

Ennen jäseneksi liittymistä sinulla on mahdollisuus käydä tutustumassa kenttiin ja pelata seuran jäsenten kanssa 5 euron kertamaksulla. Henkilökohtaiset kertamaksut vähennetään saman kesän liittymismaksusta (max. 20€). Toimi näin: pelaamaan mennessäsi maksa kertamaksu seuran tilille. Kun haet jäsenyyttä, mainitse jäsenhakemuksessasi kertamaksupäivät. Lisätietoja saat laittamalla vaikkapa whatsapp-viestiä seuran puhelimeen (050 4040 579).
                
Liittymis- ja jäsenmaksut:

  • Liittymisvuonna 45€ aikuinen / 22,5€ alle 18-vuotias
  • Seuraavina vuosina 25€ aikuinen / 12,5€ alle 18-vuotias

Liittyessäsi seuraan syksyllä, kysy lisätietoja hallitukselta hallitus@joenbeachvolley.fi tai 0504040579.

Kertamaksu vierailijoille tai jäsenyyttä harkitseville:

  • 5€ kaikenikäisiltä

Maksaminen:

Saaja: Joen Beach Volley ry
Saajan tilinumero: Osuuspankki FI65 5047 7220 0290 85, BIC: OKOYFIHH
Vanhat jäsenet viitenumero: 2891              Uudet jäsenet viitenumero: 2972              Kertamaksuviesti: nimi/nimet kertamaksu x hlö, pvm
                
UUSI JÄSEN! Kun olet saanut hyväksymisviestin ja maksanut maksun, saat siitä muutaman päivän kuluessa kenttien ovikoodin sähköpostiisi (alle 16-vuotiaille jäsenille ei lähtökohtaisesti lähetetä koodia, ja he pelaavat vain aikuisen valvonnassa / seurassa). Vuonna 2022: whatsapp-ryhmän tiedoista löytyy koodi.

VANHA JÄSEN! Jäsenmaksun eräpäivä vuonna 2022 on 25.5. (Maksut tarkistetaan ja ryhmät päivitetään 29.5., eli tuota ennen pitäisi maksujen olla tilillä. OP:lla ehtii laittamaan vielä edellisenä päivänä). Jos maksat myöhemmin, laita (whatsapp-)viestiä JBV:n puhelimeen 0504040579, niin tiedetään tarkistaa maksu.

Seurasta eroaminen / erottaminen

Seurasta voi erota ilmoittamalla asiasta sähköpostitse. Jäsenet, jotka eivät kahteen vuoteen ole maksaneet jäsenmaksua, erotetaan automaattisesti seurasta*. Jäsen voidaan erottaa seurasta myös silloin, jos hän omalla toiminnallaan aiheuttaa seuralle (toiminta, omaisuus, jäsenet) haittaa. Erotetut jäsenet poistetaan jäsenlistasta, eikä heille tule enää jäsenpostia. Jäsenyyttä voi myöhemmin hakea uudelleen tekemällä hakemuksen ja maksamalla liittymismaksun.

 

*) Jos olet maksanut jäsenmaksusi viimeksi vuonna 2020, voit säilyttää jäsenyytesi maksamalla jäsenmaksun tänä vuonna. Viimeksi vuonna 2019 jäsenmaksunsa maksaneet on erotettu jäsenistöstä vuosikokouksessa 12.5.22. Lisätietoja hallitus@joenbeachvolley.fi tai 050 4040 579.