Yleistä

Yhdistyksen nimi on Joen Beach Volley ja se on perustettu Joensuussa vuonna 2004. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää beach volleyn harrastusta ja luoda jäsenille puitteet lajin pelaamiseen niin kunto-, kilpa- kuin huipputasolla. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää Mehtimäen beach volley -kentillä avoimia harrastevuoroja, viikkopelejä ja turnauksia sekä välittää jäsenilleen pelivälineitä ja -asusteita. Tällä hetkellä jäsenistö koostuu pääasiassa aikuispelaajista, mutta myös nuoret ovat tervetulleita ja seura onkin järjestänyt heille omia turnauksia. Ohjattuja treenejä on järjestetty Opetus- ja kulttuuriministeriön hankeavustuksella. 

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja jäsenet osallistuvat talkoisiin seuran toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Talkootoiminta on pienimuotoista ja liittyy yleensä kenttien hoitoon,  välinehuoltoon, turnauksiin ja muiden toimintojen kuten viikkopelien järjestämiseen. Vuosikokous järjestetään keväisin ja kaikki jäsenet saavat sinne kutsun. Kokouksesta ilmoitetaan sähköpostitse vähintään viikkoa (7pv) ennen kokousta. Seuran jäsenet otetaan mielellään mukaan kauden suunnitteluun. Jäsenille järjestettävän toiminnan lisäksi seura tarjoaa koululaisryhmille mahdollisuuden kenttien käyttöön touko- ja elo-syyskuussa sekä vuokraa kenttiä esimerkiksi työporukoitten ja muitten ryhmien käyttöön.

 

                                                                                                                                                                                                                 Päivitetty 23.5.2022

INFOT JÄSENILLE

 

17.5.2022

Vuoden 2022 maksutiedot alla. (Uusi jäsen, katso liittymisohjeet kohdasta toiminta -> liity jäseneksi)


Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksun eräpäivä on 25.5.2022 ja siihen mennessä jäsenmaksunsa maksaneille toimitetaan uusi koodi 29.5.2022. Ennen tätä eräpäivää jäsenmaksun voi suorittaa pelaamaan mennessään. 29.5.2022 saakka ovessa ja pallokorissa on viimevuotinen koodi.

Kertamaksu on 5€ ja jäsen huolehtii omien vieraittensa osalta, että se on kunnossa.Maksutiedot

Saaja: Joen Beach Volley ry
Saajan tilinumero: FI65 5047 7220 0290 85
Viitenumero: 2891
Summa: 25€ (alle 18-vuotiaat 12,5€)
Eräpäivä: 25.5.2022 (tai sitä ennen pelaamaan mennessä)

Huom! Jos maksat useamman jäsenen maksun kerralla (tai jonkun puolesta), viitenumeron sijaan kirjoita viestikenttään näiden jäsenten nimet.

Hyviä pelejä!

-JBV

Pelikentät

                                                                                                                                                                                                                                                                päivitetty 9.6.2021

Mehtimäelle valmistui vuonna 2009 neljä beach volley -kenttää sisältävä aidattu pelialue, jossa seuran jäsenet pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan. Vuonna 2020 kenttäalueen hiekka uusittiin kokonaan ja tilalle valittiin entistä pehmeämpää ja tasalaatuisempaa hiekkaa.

Pelaamaan?

-Jäsenen mukana tulevalle pelaajalle pelikerta on 5€ / hlö, maksu maksetaan seuran tilille.

-Yritykset, ryhmät ja muut seuran ulkopuoliset henkilöt voivat vuokrata kenttiä hintaan 15€/1,5h, lisäaika 5€/0,5h. Kentän voi varata vuoro kerrallaan tai tehdä koko kesän kestävän vakiovuorovarauksen.

-Seuralta saa vuokrattua beach volley -palloja hintaan 5€/kerta. Vuoro varataan sähköpostitse/whatsapilla vähintään pari päivää etukäteen ja maksetaan ennen pelivuoroa. Varauspyynnössä tulee käydä ilmi varaava taho, yheyshenkilön yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero), varattava päivämäärä ja kellonaika sekä kenttien lukumäärä. 

-Keväisin ja syksyisin koulut saavat käyttää kenttiä liikuntatunneilla valoituksetta (opettaja, tee varaus hallitus@joenbeachvolley.fi). 

Kysy lisää: hallitus@joenbeachvolley.fi / whatsapp 0504040579

Kenttien osoite: Linnunlahdentie 10 (Kuntokeitaan ja tennishallin takana)