Yleistä

Yhdistyksen nimi on Joen Beach Volley ja se on perustettu Joensuussa vuonna 2004. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää beach volleyn harrastusta ja luoda jäsenille puitteet lajin pelaamiseen niin kunto-, kilpa- kuin huipputasolla. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää Mehtimäen beach volley -kentillä avoimia harrastevuoroja, viikkopelejä ja turnauksia sekä välittää jäsenilleen pelivälineitä ja -asusteita. Tällä hetkellä jäsenistö koostuu pääasiassa aikuispelaajista, mutta myös juniorit ovat tervetulleita ja tarkoitus onkin kehittää junioritoimintaa tulevina kausina. 

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja jäsenet osallistuvat talkoisiin seuran toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Talkootoiminta on pienimuotoista ja liittyy yleensä kenttien hoitoon, turnauksiin ja muiden toimintojen kuten viikkopelien järjestämiseen.Vuosikokous järjestetään keväisin ja kaikki kuluneella kaudella jäsenmaksunsa maksaneet kutsutaan paikalle. Kokouksesta ilmoitetaan sähköpostitse vähintään viikko ennen kokousta. Seuran jäsenet otetaan mielellään mukaan kauden suunnitteluun. Jäsenille järjestettävän toiminnan lisäksi seura tarjoaa koululaisryhmille mahdollisuuden kenttien käyttöön touko- ja elo-syyskuussa sekä vuokraa kenttiä esimerkiksi työporukoitten ja muitten ryhmien käyttöön.

 

Tiedote koskien jäsenmaksun maksamista (lähetetty yhteystietonsa päivittäneille asianosaisille sähköpostitse 13.6.2020)

Hyvä JBV:n jäsen

Saat tämän viestin, sillä viimeinen jäsenmaksusi (ja/tai lapsesi jäsenmaksu) on maksettu vuonna 2017 tai aiemmin, ja olemme seurassa päättäneet erottaa yli kaksi vuotta sitten jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet perustajajäseniä lukuun ottamatta.

Mikäli haluat jatkaa vielä jäsenyyttäsi, se on mahdollista ilman uutta hakemusta ja liittymismaksua 30.6.2020 asti. Vastaa vain tähän viestiin ja päivitä yhteystietosi sekä maksa jäsenmaksu (tiedot alla). Muussa tapauksessa erottaminen astuu voimaan 1.7.2020.

Maksutiedot

Saaja: Joen Beach Volley ry
Tilinumero: FI65 5047 7220 0290 85
Viite: 2891
Summa: 25€
Eräpäivä: 30.6.2020


Viikkopelit pyörivät tuttuun tapaan Mehtimäellä kesäkuusta elokuuhun (naiset tiistaisin klo 18 ja miehet keskiviikkoisin klo 18). Eritoten ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että muiden jäsenten kanssa pääsee pelaamaan myös kertamaksulla, joka on 5€. Lisätietoja saat osoitteesta www.joenbeachvolley.fi

-JBV

Pelikentät

                                                                                                                                                                                                                                                                päivitetty 31.5.2020

Mehtimäelle valmistui vuonna 2009 neljä biitsikenttää sisältävä aidattu pelialue, jossa seuran jäsenet pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan. Jäsenen mukana tulevalle pelikerta on 5€/hlö. Yritykset, ryhmät ja muut seuran ulkopuoliset henkilöt voivat vuokrata kenttiä hintaan 15€/1,5h, lisäaika 5€/0,5h. Kentän voi varata vuoro kerrallaan tai tehdä koko kesän kestävän vakiovuorovarauksen. Vuokraajat tuovat mukanaan oman pallon, mutta tarvittaessa seura vuokraa myös pelivälineitä hintaan 5€. Vuoro varataan sähköpostitse vähintään pari päivää etukäteen ja maksetaan ennen pelivuoroa. Varauspyynnössä tulee käydä ilmi varaava taho, yheyshenkilön yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero), varattava päivämäärä ja kellonaika sekä kenttien lukumäärä. 

Keväisin ja syksyisin koulut saavat käyttää kenttiä liikuntatunneilla valoituksetta (opettaja, tee varaus hallitus@joenbeachvolley.fi). 

Kysy lisää: hallitus@joenbeachvolley.fi

Kenttien osoite: Linnunlahdentie 10 (Kuntokeitaan ja tennishallin takana)