Yleistä

Yhdistyksen nimi on Joen Beach Volley ja se on perustettu Joensuussa vuonna 2004. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää beach volleyn harrastusta ja luoda jäsenille puitteet lajin pelaamiseen niin kunto-, kilpa- kuin huipputasolla. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää avoimia harrastevuoroja, viikkopelejä ja turnauksia sekä välittää jäsenilleen pelivälineitä ja -asusteita. Tällä hetkellä jäsenistö koostuu pääasiassa aikuispelaajista, mutta myös juniorit ovat tervetulleita ja tarkoitus onkin kehittää junioritoimintaa tulevaisuudessa.

Yhdistys on voittoa tavoittelematon ja jäsenet osallistuvat talkoisiin seuran toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Talkootoiminta on pienimuotoista ja liittyy yleensä turnauksiin ja muiden toimintojen kuten viikkopelien järjestämiseen.Vuosikokous järjestetään keväisin ja kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita suunnittelemaan seuraavaa kautta ja osallistumaan päätöksentekoon. Kokouksesta ilmoitetaan sähköpostitse kaksi viikkoa ennen ajankohtaa.

.

Pelikentät

Mehtimäelle valmistui vuonna 2009 neljä biitsikenttää sisältävä aidattu pelialue, jossa seuran jäsenet pääsevät pelaamaan ja harjoittelemaan. Seuran ulkopuoliset henkilöt voivat vuokrata kenttiä. Keväisin ja syksyisin koulut saavat käyttää kenttiä veloituksetta liikuntatunneilla (tee varaus hallitus@joenbeachvolley.fi).